среда, 13 февраля 2013 г.

ბაობაბის ნაყოფი შეიცავს:10-15ჯერ მეტ ანტიოქსიდანტს ვიდრე ფორთოხალი ან ვაშლი,6ჯერ მეტ ანტიოქსიდანტს ვიდრე ლურჯი მოცვი,4ჯერ მეტ ანტიოქსიდანტს ვიდრე კივი,6ჯერ მეტ C ვიტამინს ვიდრე ფორთოხალი,6ჯერ მეტ კალიუმს ვიდრე ბანანი,2ჯერ მეტ რკინას ვიდრე წითელი ხორცი,2ჯერ მეტ მაგნიუმს ვიდრე ისპანახი,3ჯერ მეტ კალციუმს ვიდრე რძე,ნებისმიერი ასაკის ადამიანის ორგანიზმში ამყარებს ეკოლოგიურ სისუფთავეს და ამარაგებს საჭირო ვიტამინებით,მინერალებით,ამინომჟავებით,ბუნებრივი ბოჭკოებით და სხვადასხვა უაღრესად სასარგებლო ინგრედიენტებით ბაობაბის მიღების შემდეგ უმჯობესდება ჯანმრთელობის ზოგადი მდგომარეობა,წესრიგდება საჭმლის მომნელებელი ტრაქტის მუშაობა,ხდება ნაწლავური ფლორის აღდგენა,მაღლდება ტონუსი და წესრიგდება იმუნიტეტი სწორ ნაწლავში ინულინის ხარჯზე ხდება აღდგენა და გაჯანსაღება ნაწლავური ფლორისა, დიზბაქტერიოზის პროფილაქტიკა და საკვების მონელების გაუმჯობესება. დეტოქსიფიკაცია –ნაწლავების მთლიანი გაწმენდა, რის ხარჯზედაც ხდება მთელი ორგანიზმის ფილტრაცია, უმჯობესდება ორგანიზმში შეწოვა იმ აუცილებელი ელემენტებისა , როგორიცაა: ვიტამინები, მინერალები Ca–ი, Mg–ი და სხვა. შედეგად მცირდება ოსტეოპოროზის რისკი. ბაობაბის ნაყოფის რბილობის ბოჭკოები არეგულირებენ ნაწლავის მოქმედებას. ბუნებრივი შეზღუდვების საშუალებით ქვეითდება მადა,

Комментариев нет:

Отправить комментарий